Uitnodiging Zomerrit, zondag 17 juli 2016

Uitnodiging Zomerrit, zondag 17 juli 2016

 

DSC_0217 (Medium)

Beste clubleden,

 

De jubileumrit ligt nog maar een paar dagen achter ons en het volgende evenement kondigt zich reeds aan.

 

 

Classic Daf Zomerrit

 

Op zondag 17 juli 2016 staat onze zomerrit op het programma. Deze rit van ca. 80 km. voert dit jaar door het mooie Zuid-Limburgse heuvelland. Onder de titel “Vergezichten, smokkelaars en toeristen” rijden we langs de mooiste plekken van ‘het sjoenste stukske Nederland’, maar we ontdekken ook geheime (smokkelaars-)weggetjes en zelfs een verborgen schat… De route gaat geheel over verharde wegen, maar is zeker niet vlak!

We komen vanaf 10 uur bij elkaar op  het marktplein van het oude mijnwerkersdorpje Eygelshoven (vlak bij Landgraaf). Vóór de start wordt er door de club voor elk lid een kop koffie en een stuk Limburgse vlaai aangeboden. Rond 11 uur vertrekken we voor de rit.

Op helft van de route is er een gezamenlijk pauzepunt, waar een apart pleintje is gereserveerd om onze auto’s te parkeren. Er is een terras waar je zelf iets te eten kunt bestellen, of je eigen lunch  kunt nuttigen.

De route eindigt bij een horecagelegenheid in Schimmert, waar we de gelegenheid hebben om, onder het genot van een drankje, nog gezellig na te praten over onze belevenissen.

 

Heb je zin om mee te rijden, geef je dan vóór woensdag 13 juli 2016  op bij het secretariaat.

 

De organisatie is in handen van Ton & Agnes Pagen. Dus zoals jullie kunnen lezen hebben ze ook wat geregeld bij het vertrek en het pauze punt. Daarvoor hadden zij dus ook graag het aantal deelnemers tijdig geweten om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Dus meld je tijdig aan op het secretariaat adres secretariaat@classic-daf.nl

Groeten,

Peter Cloesen

Secretaris Classic Daf

Hoevelaan 5

3740 Bilzen (België)

0032 89 41 74 70

 

1 Comment

Geert Straetmans - DAF Museum

about 6 maanden ago

Op 1 en 2 Oktober 2016 zijn weer de jaarlijkse Museumdagen met een fraaie expositie van ruim 100 klassieke DAF auto's, trucks en bussen. Dit jaar met het Thema : "de 60-er Jaren van DAF" . Speciale toegangsprijzen voor jong en oud. Gratis parkeren op DAF terrein, en gratis pendel naar en van het DAF Museum per klassieke bus. Zegt het voort. Met vrIendelijke groet. DAF Museum

Beantwoorden

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked